Zo en er is al weer een jaar voorbij maar ik wens iedereen nog een heel gezond en gelukkig 2019. Wij Semmie en ik gaan dan eindelijk eens een konijntje vangen hoor.

Ja nu zijn ze ons nog steeds te slim af geweest maar dat gaat veranderen. ja de laatste dag zijn we nog naar de heide geweest daar waren gelukkig geen knallen van het vuurwerk, en dat was wel kei gaaf joh zijn niemand tegen gekomen en dat is toch wel heel fijn ook zijn we nog op de dijk geweest daar is deze foto  genomen wil je foto kijken klik dan op de foto 

Ik hoop dat we weer vele verhalen te vertellen hebben dit jaar. Baasje gaat nog aan het boek werken wat over mij moet gaan een uitgeven is er al en als alles goed gaat komt het in het laatste kwartaal uit. nou spannend hoor een boek stel je eens voor dat dit allemaal door gaat. ook wil het baasje met mij meer gaan trainen zodat ik net als Vaillant dingen kan doen voor ze. heel knap is dat wil jij het filmpje daar van zien klik dan op deze titel Vaillant een hulphond aan het werk Dit is zo leuk om te kijken hoor en super knap. nou fans van mij tot de volgende keer